LIVESÄNDNING

EPIC-HJÄLPEN LIVE
FÖLJ EN MAGISK SHOW FRÅN 19-21


Twitch.tv/1sniket1
LÄNK KOMMER SNART

Hallå!
Klockan är nu 17 och repetitionerna rullar för fullt
Håll ut, länk till livestreamen kommer strax!EPIC-HJÄLPEN LIVE 31MAJ

Nu på söndag 31 maj kan du var med oss på vår livesändning direkt ifrån Epic Studios i Stockholm.
Var med och rädda danslokalen! Du kan endast se vår sändning live och den kommer inte sparas efteråt så missa oss inte! Du kan titta via dator, telefon eller annan mobil enhet.

Epic-hjälpen är till för att rädda Epic Studios genom dessa corona tider. P.g.a. coronaviruset har 100% av all bokning blivit avbokad från mars till och med augusti. Därför behöver Epic studios akut hjälp för att överleva. Vi har redan med er hjälp nått första delmålet att kunna betala majhyran. Vi fortsätter att kämpa för att klara oss resten av sommaren tills när höstens kurser drar igång. Vi hoppas och önskar att denna fina lokal i Stockholm betyder lika mycket för dig som den gör för oss. Vi vill verkligen ha den kvar!

Om du känner för att skänka ett bidrag så har Epic-hjälpen Swish nr:
123 065 44 83
Märk inbetalningen med "GÅVA". (Tänk på att varje swish kostar Epic Studios 2,50 kr.)

Det kommer bli en fantastisk show med massor med spännande gäster, intressanta intervjuer, otroliga dansuppvisningar och lyxiga utlottningar i syfte att samla in pengar för Epic studios överlevnad.

Några av våra gäster och dansare som medverkar:
- Dogge Doggelito, kvällens programledare - Artist, skådespelare och föreläsare
- Tobias Wallin & Helena Fransson - Proffsdansare kända från bl.a. Let?s Dance
- Kenneth Nordström - Musikansvarig och DJ på flertal av SM i BRR
- Mario Amigo Perez - Hiphoppare, rappare och koreograf
- Dmitri Barilo - Yrkesdansare i bl.a. 10-dans
- Ambra Succi - Dansare och koreograf som driver egen dansskola
- Robert Edman - Grundare av dansstudion EPIC
- Mats Platte & Mikael Widén - Grundare av konceptet M&M foxnights
(du kan läsa mer om våra dansare och gäster längre ner)

Om man vill kan man vara med i vårt lotteri med chans på finfina priser. Bland annat:
- Danskurser från Dansglädje, Wanna Dance och Danskonsulten
- Presentkort på dansskor
- V.I.P M&M Fox Night biljett
- Gymkort för ett år på Saga Motion
- Presentkort på SJ
- Biljett till Diambra Summer Camp
Och mer!!!

Så! Boka in söndag 31 maj i din kalender och häng med oss på Epic-hjälpens uppesittarkväll. Alla intäkter som inkommer går oavkortat till att rädda Epic studios. Vi lovar dig två otroliga fullspäckade timmar av dansunderhållning. Vi längtar tills vi får starta sändningen och får en kväll tillsammans med dig!

------------------------------------------------------------------------------------------------
Epic-Hjälpen är ett samarbete mellan några av de största aktörerna som håller kurser på Epic studios. Allt medverkande av nedan aktörer sker ideellt.
- Wanna Dance
- Danskonsulten
- Dansglädje
- Redman

Därför vill vi på förhand säga stort tack till dessa aktörer som ställer upp ideellt och anordnar denna kväll!


Dogge Doggelito - Kvällens programledare

Började som frontfigur i hip hop-bandet The Latin Kings som tog hiphopen till Sverige under 90-talet. Han har även gjort solokarriär och skådespelat i flera filmer. Han reser nu landet runt som inspiratör och föreläsare där han berättar om sin livsresa från fattigdom och utanförskap till en av Sveriges med folkkära artister.

Dagens utlottning 30/5

Nu har vi nått sista dagen av uppladdningen inför Epic-hjälpen Live! Imorgon smäller det, vi tror det kommer bli en magisk kväll tillsammans med er, hoppa ner i soffan och följ med oss!
Idag avrundar vi med riktiga topp-priser! Ta chansen att ta hem något av nedanstående..
(Vinnarna kontaktas personligen via det nummer de swishat ifrån senast söndag 31/5)

För att vara med i utlottningen swisha minst 50kr till nummer: 1230654483
Du kan välja att swisha in flera gånger för större chans till vinst. Varje gåva om 50 kr motsvarar en chans till vinst!
OBS! Märk din Swish med GÅVA.
(Det går även bra att bidra till Epic-hjälpen med en större eller mindre gåva än 50kr.)

1: Diambra - Hoodie (värde 350kr)
Mysig hoodie med Diambra-tryck.

2: Diambra - Privatkurs (värde 4000kr)
Få 90 min med Ambra Succi från Bounce i valfri solodans; Jazz, balett, hip hop, modernt eller varför inte riktig dansteknik?...hon kan allt. 90 minuter träning du aldrig kommer glömma!

3: WannaDance - Privatlektion i fox (värde 750kr)
90 min privatlektion i fox med Britt-Marie för 1-4 personer vid ett tillfälle där du/ni väljer innehåll.

Fram till kl 24:00 inatt kan du swisha för att ha chans på dagens vinster. Vi kommer att dra vinnare imorgon och vinnarna kontaktas i den ordningen de dras. Första vinnaren får första ching på det pris hen vill ha.

Mario Amigo Perez

Proffsdansare som främst dansar hip hop och freestyle och är dessutom fantastisk beatmaker, koreograf och rappare. Han har vunnit flera nationella och internationella tävlingar, turnerat med sin egen hiphop-föreställning ?Skillz B4 Status? och även medverkat i programmet Talang.

Tobias Wallin & Helena Fransson

Tobias Wallin
Professionell dansare inom 10-dans. Vi har sett honom i tv-rutan i dansprogrammet Let?s Dance där han medverkat under 11 säsonger. Han har under sin karriär tagit 8 SM-guld och även blivit fransk vice champion två gånger, under de år han var bosatt i Lyon.

Helena Fransson
Även hon professionell dansare inom 10-dans. Hon började sin danskarriär som sexåring och har tagit flera SM-guld, internationella pallplatser och flera år tävlat i landslaget. Hon har även medverkan i TV4:s program Let´s Dance i flera säsonger både som dansare och bakom kameran som kostymör för alla deltagare.

Dmitri Barilo

En av Sveriges mest framgångsrika ProAm proffsdansare som bidragit stort till att sporten växt i landet. Han är även koreograf och instruktör och tävlar över hela världen i 10-dans. Du kan även se honom i vinjetten till Let?s Dance!

Ambra Succi

Dansare och koreograf som gjort raketkarriär och nu äger och driver sin egen dansskola. Medverkade i dansgruppen Bounce som satte streetdance på Sveriges karta. Hon är känd för sina unika och kreativa idéer och du har garanterat sett nån av hennes koreografier utan att veta om det, t.ex. i Loreens nummer för eurovisionvinnaren Euphoria.

Mats Platte och Micke Widén

Skaparna av konceptet M&M Fox Night som genast blivit en otrolig succé. Eventen säljer slut på några få minuter från öppning. Vad är deras hemlighet till framgången? Mats och Micke är själva flitiga socialdansare och ses ofta ute på dansbanorna runt om i Sverige.

Robert Edman, Jenny Elfsö, Robert Johansson

Grundarna och startarna av Epic studios, hela anledningen till att vi gör den här sändningen! Idén för en optimal danslokal hade alltid funnits och 2016 den 1 maj blev den verklig när kontraktet för Epic studios skrevs på. De jobbade dygnet runt under 5 månader för att förvandla den sjaskiga grönsakshallen till den fantastiska danslokalen vi har idag.Kenneth Nordström

Musikansvarig och DJ på flertalet SM i bugg. Kenneth är även grundare av det framgångsrika dansföretaget Danskonsulten som han driver tillsammans med sin fru Louise. Han har själv tävlat i bugg och håller kurser över hela landet.

Wanna Dance Youth

Startade som en west coast swing-intensivkurs för ungdomar mellan 15-25 år. Det blev otroligt populärt för ungdomar att få dansa med andra ungdomar och 1,5 år senare har Wanna Dance en terminskurs dedikerad för Youth. De är en blandad kurs där några hunnit gå två terminer och några precis startat och de kommer framföra en koreografi de lärt sig på bara ett par lektioner.

Britt-Marie Olsson

Kombinerar traditionell träning och dans både privat och i arbetet. Hon är dansinstruktör i både fox och west coast swing och hinner även med att vara instruktör på gymmet Saga (utöver sitt heltidsjobb!)


Sandra Erlund och Mats Gillberg

Tävlingspar i 10-dans som amatörer. De dansar även mer än gärna socialt främst i bugg och fox. När de inte dansar eller umgås med sina respektive familjer hittar man Sandra som Vårdenhetsfarmaceut på Karolinska och Mats som klipper vackra frisyrer på sin salong Mats Hårkonst.