Epic-hjälpen live och event

Tack vare fantastiska medmänniskor, både dansare, lärare och organisatörer ser vi ett ljus i tunneln för Epic studios!
Våra eldsjälar har nu gått ihop för att göra en gemensam kraftansträngning så vi kan fortsätta dansa i våra fantastiska lokaler men vi behöver våra kära dansares hopp, stöd och engagemang framöver för att det ska lyckas.

Till att börja med så kommer vi att hålla en sex till åtta timmars liveshow den söndag 31:a maj 2020 där vi kommer bjuda på dans, musik, gäster, show och ren & skär dansglädje. Allt för att underhålla er nu när ni sitter hemma och inte själva kan gå ut och dansa.

Senare i september kommer vi att anordna två helger fyllda av dans. Första helgen kommer att vara inriktad på fox med både kurs och socialdans med M&M Fox Night. Andra helgen kommer vara inriktad på West coast swing, också med både kurs och socialdans. Två minievent på raken helt enkelt. Vid det laget kommer det spritta gott i benen så ni lär väl flyga igenom de helgerna utan problem!

Vi kommer gå ut med mer information om allt detta längre fram så håll er uppdaterade för detta är något ni inte vill missa, och inte vi heller för den delen!
Följ våra uppdateringar i facebook eventet https://www.facebook.com/events/254115102391972/

Alla intäkter som inkommer tack vare dessa evenemang går oavkortat till att rädda Epic studios. Därför vill vi på förhand säga stort tack till Dansglädje, Danskonsulten och Wanna Dance som ställer upp och hjälper till i dessa tider!

Vinnare v16!

Vi säger grattis till Kjell Carli, vinnare av ett 10 ggrs klippkort hos Wanna Dance till ett värde av 1000 kr som vi lottade ut förra veckan! Vi hoppas att det piggar upp där hemma med lite utlottningar, missa inte nästa utlottning som kommer ut snart!
Vi hörs snart!
/Amanda

Event på gång

Hej alla där hemma!
Har ni sett att vi fått upp våra nya bilder på lokalen. Otroligt vilken skillnad va? :D
Insamlingen har kommit upp i otroliga 71 500kr, vilket är heeelt fantastiskt. Vi försöker hålla den levande med delningar och utlottningar. Har ni idéer får ni jättegärna tipsa oss :)
Vi planerar också lite kommande välgörenhetsevent tillsammans med några av de största aktörerna som hyr in sig på Epic. Vi kommer ut med info så snart vi kan!
Ta hand om er!
/Amanda

Tipsa alla om Stockholms snyggaste lokal!

I helgen har vi jobbat med att få Epic att se tipptopp ut! Vi håller nämligen på att ta nya snygga pressbilder av lokalen. Ni som kikat in här på hemsidan kanske inte riktigt känner igen er på bilderna under rubriken ?Se epic?. Det har hunnit hända en hel del i lokalen sen dom bilderna togs. Så vi jobbar på att få upp nya fräscha bilder så fort vi kan.
Har du tips på företag eller privatpersoner som vill hyra lokal? Dagtid/kvällstid/helger! Vi har öppningsbara vikväggar vilket gör det möjligt att hyra sal från 100m2 till 500m2. Du har också tillgång till stor lounge med soffor, riktigt kök och porslin och omklädningsrum med WC och dusch.
Behöver ditt företag videosända konferenser? Vi har massor med teknik, ljud och kameror. Behöver din babygrupp någonstans att ha mammayoga? Din syförening en plats för syjunta? Vi vill ha massor med nya kunder som behöver lokal nu eller till sommar/hösten.
Tipsa gärna alla ni känner och mejla in till robert@redman.se
Ha det bra!!
/Amanda

Uppdatering efter första veckan

Ni är otroliga!
Vi är så tacksamma för alla bidrag och alla delningar av inlägget. Plötsligt känner vi oss inte så små och maktlösa längre, ni har verkligen visat att tillsammans är vi starka!!
Hittills har ni samlat in otroliga 51 000kr till Epic. Alltså lite mer än en halv månadshyra!
Det var säkert fler än vi som hade hoppats på att regeringen skulle kommit med något bättre stödpaket denna veckan. Det är hittills inte mycket hjälp till småföretag som kommit, lokalen har inga anställda att permittera och ingen arbetsgivaravgift. Hyresbidragen som regeringen ger ut ges till hyresvärden. Det är alltså till de hyresvärdar som väljer att sänka hyran under dessa månader som kan ansöka om att få pengar tillbaka. Dock bara 25% av den sänkta hyran. Det är inget vår hyresvärd kommer göra.
Vi har fortfarande hopp om att det kommer nya lösningar från regeringen, dom säger att det fortfarande är diskussioner och att nya förslag presenteras i nästa vecka. Kulturdepartementet ska ju delat ut 500 miljoner till kulturverksamhet. Vi har varit i kontakt med kulturrådet men tydligen är ingenting klart än så de kan ännu inte ta några beslut. Vi försöker vara hoppfulla!
Dagens plan för Epic är att försöka få ett så förmånligt lån som möjligt. Vi har tidigare inte velat ta några lån eftersom det bara blir att skjuta på problemet till senare. Kommer inte samhället igång i höst har vi fortfarande inga intäkter och står i samma situation men med en massa lån. Vi ser dock inga andra alternativ i nuläget för att överleva sommaren.

Vi vet att det är många andra i vår situation och att många andra insamlingar rullar runt men vi ber er att fortsätta dela inlägget och swisha bidrag till: 123 065 44 83
Tidigare veckor har det lottats ut magiska morotskakor. En levererades till Carl Barkestam och den andra vinnaren donerade sin kaka som levererades till Södersjukhusets akutmottagning :)

Denna veckan är alla som swishar med i utlottningen av en timmes privatlektion i West Coast Swing med Robban. Vinnaren dras på söndag 5mars kl 12.00. Så passa på!!

Rädda Epic studios

Stockholms finaste danslokal kommer inte att klara sig igenom coronakrisen!!

Dansstudion som ligger oss dansare varmt om hjärtat riskerar nu att falla oss ur händerna. Detta på grund av att våra kunder under rådande omständigheter har avbokat alla sina större evenemang under mars till och med augusti. Det är alltså majoriteten av sex månaders inkomster som gått upp i rök. Detta leder till att nödvändiga intäkter inte kommer in vilket kommer sluta med att hyran inte kan betalas och att hyresvärden kommer vräka Epic studios. Det finns en viss buffert men vi räknar med att vi inte kommer klara av hyran längre än till maj.

Vi vädjar nu om ekonomisk hjälp, för att kunna fortsätta verksamheter för alla dansare. Ingen av oss vill lägga ner Epic och det är med sorg i hjärtat som vi insett att vi kanske inte kommer ha något val. Det känns extremt tråkigt efter alla timmar, pengar och känslor vi investerat för att skapa en lokal med härlig atmosfär där alla dansare ska känna sig välkomna.

I nuläget har vi 8 dansföreningar som inom olika danser & stilar har sina stående veckokurser hos oss. Alla dessa kommer få leta efter andra lokaler för sina kurser. Tillsammans fyller vi Epic studios med dans, glädje och kärlek i form av veckokurser, drop-in klasser, socialdans, intensivkurser, privatlektioner, stora och små evenemang. Epic studios är mer än bara en dansstudio, det är en mötesplats där människor träffas och socialiserar just för att här finns det där lilla extra. Det här hittar du ingen annanstans i Stockholm.

Vi ber nu om er hjälp för att rädda Epic studios. Varje bidrag stort som litet uppskattas enormt! Har du möjlighet, swisha en donation till nummer:

** 123 065 44 83 **

och hjälp oss med att hålla igång detta. Märk betalningen med "GÅVA".

Snälla, låt oss alla få fortsätta dansa i stora, vackra och öppna danssalar med kristallkronor, loft och soffhörnor!

Hjälp oss dela detta, ju fler vi är som bidrar desto större chans har vi att överleva denna kris.

Tillsammans kan vi ta oss igenom detta
TACK!